Imuautopalvelut Turun alueella

Kaivojen tyhjennykset, teollisuuden imutyöt ja muut imuautopalvelut saat Raision Pesuhuollolta

Mikäli tarvitset imuautopalveluita Turun alueella, ota yhteys Raision Pesuhuoltoon. Imuautomme hoitaa kaivojen tyhjennykset, pumppaamojen huollot ja muut imuautopalvelut luotettavasti, sovitussa aikataulussa.  

Tyhjennys suoritetaan kertatilauksena tai sovituin väliajoin huoltosopimuksena. Tyhjennysten yhteydessä voidaan myös tarkastaa kaivon kunto. 

Imuautopalvelujamme ovat

  • Rasvan, hiekan ja öljyn erottimien tyhjennykset
    Teemme rasvan, hiekan ja öljyn erottimien tyhjennykset. Erottimet estävät rasva- ja öljypitoisten nesteiden sekä hiekan ja muun kiintoaineksen pääsyn viemäriverkostoon. Erottimet on tärkeää puhdistaa tasaisin väliajoin viemäreiden tukkeutumisen ehkäisemiseksi. 
  • Sadevesi- ja salaojakaivojen tyhjennykset
    Sadevesikaivojen pohjille kertyvät helposti sadeveden mukana valuvat roskat, hiekat, lehdet ja muut kiintoainekset. Huolellisella kaivojen tyhjennyksellä säännöllisin väliajoin estetään kaivojen tukkeutuminen. 
  • Pumppaamojen huollot
    Palveluumme kuuluvat myös pumppaamojen huollot. Tyhjennämme ja puhdistamme pumppaamot sekä pumppukaivot sovittuina ajankohtina säännöllisin väliajoin tai kertasopimukseen perustuvana työnä. 

Meiltä saat myös imutyöt teollisuuden tarpeisiin sekä kaikenlaisten säiliöiden tyhjennykset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää imuautopalveluistamme!