Laadukas pesupalvelu Turun seudulla

Painepesut, graffitien poistot ja muut pesupalvelut koko Varsinais-Suomen alueella

Raision Pesuhuolto Oy toteuttaa laadukkaat pesupalvelut Turussa ja lähikunnissa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tietää, mikä työmenetelmä ja millaiset puhdistusaineet sopivat millekin työkohteelle. Toteutamme pesupalvelut niin teollisuudelle, laivoille kuin talojen julkisivuille.

Pesupalveluna teemme 

 • Painepesut
  Painepesu on ympäristöystävällinen puhdistusmenetelmä, jolla voidaan puhdistaa säiliöt, putkistot, talon julkisivut, katot sekä kivetetyt piha-alueet. Painepesun jälki on lähes uudenveroista, ja säännöllisesti toteutettuna se parantaa hygieniatasoa.
 • Vesihiekkapuhallukset
  Vesihiekkapuhallus voidaan tehdä hienolla hiekalla, joka on tehokas mutta hellävarainen pesumenetelmä - herkätkään pinnat eivät vaurioidu. Vesihiekkapuhallus toimii oivallisesti esimerkiksi graffitien poistossa ja piha-alueiden pesussa. 

 • Graffitien poistot
  Graffitien poistoon vaikuttaa graffitiin käytetty maali sekä puhdistettava pinta. Toimiva graffitien pesumenetelmä on vesihiekkapuhallus, joka säästää pestävää pintaa, mutta puhdistaa tehokkaasti. 
 • Katu- ja piha-alueiden pesut
  Katu- ja piha-alueet puhdistuvat tehokkaasti pölyämättömällä painepesumenetelmällä. Näin katu- ja piha-alueilta saadaan puhdistettua helposti liat, eläinten jätökset ja muut pesua vaativat sotkut. 

Ota yhteyttä, kun tarvitset tehokasta pesupalvelua!