Putkistokuvaukset Varsinais-Suomessa 

Teemme putkistokuvaukset tarkalla otteella Turun seudulla

Suoritamme ammattimaiset putkistokuvaukset, kuten putkistojen kuntokartoitukset ja paikannukset, usean vuoden kokemuksella. Putkiston sisäpuolisella kuvauksella varmistetaan putkiston kunto, jotta mahdolliset huolto- ja saneeraustyöt voidaan suunnitella mahdollisimman tarkasti. 

Putkistokuvauksella tehdään

 • Kuntokartoitukset
  Putkistokuvauksella saadaan luotettava kuntokartoitus viemäristön kunnosta. Kuvauksella tunnistetaan viemäristön viat kuten sortumat, halkeamat ja juuristot, sekä niiden korjaustarpeet. Näin saadaan myös ennuste viemäristön käyttöiästä ja pystytään ennakoimaan mahdolliset tulevat korjaustyöt. 
 • Paikannukset
  Putkistokuvauksen avulla voidaan tehdä putkistojen paikannuksia. Kuvauksessa käytettävän paikannuslaitteen avulla pystytään selvittämään viemäreissä ilmenevät ongelmat ja paikantamaan ongelmia aiheuttavat tekijät.  
 • Viettokaltevuusmittaukset
  Kuvauksella voidaan mitata myös viemäristön viettokaltevuus ja selvittää mahdolliset kaltevuuteen liittyvät ongelmatekijät. 
 • WinCan-raportoinnit
  Putkistokuvauksessa käytetään WinCan-raportointia, joka on putkistojen tutkimus- ja raportointiohjelma. Ohjelman avulla saadaan selkeitä raportteja putkistojen kunnosta. Raportteihin voidaan liittää myös valokuvia ja videokuvaa tutkittavasta putkistosta. 

Putkistokuvaukset tehdään kalustolla, joka sopii putkistoon, jonka sisäpuolen halkaisija on alkaen 22 mm. Suuremmat putket kuvataan itsekulkevalla robottikameralla. 

Putkistokuvaus kannattaa suorittaa jo varhaisessa vaiheessa.

Ota yhteyttä!