VIemärin avaus | Raisio, Turku

Viemäreiden avaukset, kuntokartoitukset ja muu viemärihuolto Varsinais-Suomessa

Viemärit kannattaa huoltaa säännöllisin väliajoin tukoksien ja yllättävien kustannusmenojen ehkäisemiseksi. Raision Pesuhuolto Oy hoitaa luotettavasti monenlaiset viemärihuoltoon liittyvät työt. Teemme niin viemäreiden avaukset, pesut, kuntokartoitukset, saneeraukset ja muut viemärihuollot tarpeesi mukaan.

Viemärihuolloissa teemme

 • Viemäreiden avaukset
  Ajan mittaan viemäriin kertyy rasvaa, ruostetta ja muita jäämiä. Kun viemärit puhdistetaan säännöllisesti, vältytään tukoksilta ja ylivuodoilta. Viemärin avauksen jälkeen voimme suorittaa viemärin kuvauksen sen todellisen kunnon varmistamiseksi. 
 • Järjestelmälliset pesut ja juurien poistot
  Viemärin avauksen yhteydessä viemäri myös puhdistuu tehokkaasti. Nykyaikaisella kalustollamme viemäri huuhdellaan läpikotaisin, jolloin tukokset poistuvat. Jos viemäreistä löytyy juuria, hoidamme myös juurien poistot. 
 • Sulatukset
  Pystymme myös sulattamaan jäätyneitä viemäreitä. Kalustostamme virtaava lämmin vesi sulattaa jäätyneet putkistot erittäin tehokkaasti.
 • Kuntokartoitukset
  Viemäreiden kunto kannattaa tarkastuttaa säännöllisesti. Kuntokartoitus antaa luotettavan kuvan viemäreiden toiminnallisesta ja rakenteellisesta kunnosta. Kuntokartoituksen perusteella voidaan arvioida, millaista huoltoa viemäristö tarvitsee.
 • Saneeraukset
  Toisinaan viemärin kuntokartoituksessa tehtävä putkistokuvaus paljastaa vaurioita, jotka tarvitsevat mittavaakin korjausta. Viemäreiden saneerauksessa käytämme vauriotyyppiin sopivaa korjausmenetelmää, joka vahvistaa viemäristön kuntoa ja helpottaa jatkossa puhtaanapitoa. 

Kysy lisää viemärihuoltotöistä!